Име
Телефон или емаил
Како можеме да ви помогнеме?
“ДАНИЕЛ ТРАНС-ДЕЛТА”
Тетово. Ул.Јане Сандански бб.
Тел/факс : 044/333 001;
моб.: 075250202 / 075458744
e-mail: mitevski@t.mk


Контакт информации

“ДАНИЕЛ ТРАНС-ДЕЛТА”
Тетово. Ул.Јане Сандански бб.
Тел/факс : 044/333 001;
моб.: 075250202 / 075458744
e-mail: mitevski@t.mk